اسکار پیاستری پس از کسب پول پوزیشن مسابقه اصلی چین در روز گذشته با تبدیل آن به پیروزی به سومین پیروزی خود رد فرمول یک دست یافت و به تیمش نشان داد که در صورت وجود شانس قهرمانی در مقابل هم تیمی اش خواهد ایستاد.
پیاستری با مدیریت منظم تایرهای خود در تمامی طول مسابقه، توانست مسابقه را بالاتر از هم تیمی خود تمام کند. لندو نوریسی که پس از به مشکل برخوردن در ترمزهای خود برای چند دور آخر خودروی مرسدس جورج راسل را پشت سر خود احساس میکرد اما در نهایت توانست با برتری 1.3 ثانیه ای نسبت به راسل 1-2 تیمش را تکمیل کند.
همچنان که مکلارن خود را به عنوان برترین تیم کنونی فصل اثبات میکند مکس ورستپن با ارائه یک مسابقه خوب و مدیریت شده پس از آنکه در ابتدای مسابقه از فراریها عقب افتاد اما سپس در انتهای مسابقه با یک سبقت زیبا از چارلز لکلرک رتبه پچهارم را بدست آورد. اما فراری شاهد بدترین نتیجه ممکن برای خود در مسابقه چین بود.
پس از اشتباه استراتژیک این تیم بر سر انجام دومین پیت استاپ لوییس همیلتون و عقب انداختن او از چرخه رقابت و شکستن بال جلوی چارلز لکلرک این دو راننده کار خود را در ردههای پنجم و ششم به پایان رساندند. اما این پایان آخر هفته فراری نبود. با احضار هر دو راننده فراری به علت خوردگی بیش از حد پلانک کف خودرو برای همیلتون و کمبود وزن 1 کیلوگرمی برای لکلرک هر دو راننده به علت عدم تطابق خودرو با قوانین فیا از نتیجه مسابقه به طور کامل کنار گذاشته شدند.
با کنار گذاشته شدن فراریها هاس یکی از بهترین نتایج تاریخ خود را تجربه کرد. استبان اکون پنجم شد و الیور برمن به رتبه هشتم دست یافت. کیمی آنتونلی راننده 18 ساله مرسدس نیز پس از بدشانسی مجدد و آسیب دیدن فلور او به علت برخورد قطعه رها شده از بال جلو لکلرک با خودروی او به رتبه ششم دست یافت و راننده روز از سوی هواداران لقب گرفت. الکساندر آلبون و کارلوس ساینز نیز رتبههای نهم و دهم برای ویلیامز کسب کردند.
در آغاز مسابقه اسکار پیاستری با هل دادن جورج راسل به قسمت داخل پیچ یک باعث شد تا هم تیمی خود از راننده مرسدس عبور کند. این به خوبی نشان داد که رانندگان مکلارن برای کسب بهترین نتیجه با یکدیگر همکاری میکنند. با این حال، ماجرا در فراری برعکس بود، زیرا لکلرک با برخورد به همیلتون قسمت انتهایی بال جلوی خود را از دست داد.
فرناندو آلونسو از استون مارتین نیز در دور چهارم مجبور به ترک مسابقه شد زیرا ترمزهای عقب خودروی او از کار افتادند. در همین حین لندو نوریس که از مصرف لاستیک خودروی خود بر روی محور جلو شاکی بود پشت به پشت هم تیمی خود دور میزد. پس از بازگشایی پیت لین برای تعویض لاستیک چارلز لکلرک میان این راننده و تیمش مباحثی مطرح شد زیرا راننده موناکویی سرعتی بسیار سریعتر از هم تیمی خود با وجود بال شکسته نشان میداد.
ترفند آندرکات برای رانندگان میانی به خوبی کار کرد و سونودا به راحتی از آنتونلی عبور کرد. همیلتون و ورستپن در دور 14 برای پیت توقف کردند و پیاستری یک دور بعد برای تعویض لاستیک به پینت آمد و با یک پیت کند 3.8 ثانیه ای به مسابقه خود ادامه داد. نوریس اما با یک دور دیرتر آمدن نساب به جورج راسل آندرکات شد اما یک دو نیز پشت راننده مرسدس نماند و به راحتی سبقت خود را گرفت.
در فراری، همیلتون در برابر درخواستهای فراری برای تعویض جای خود با لکلرک مقاومت میکرد و برای سبقت گرفتن از هم تیمی سابق خود یعنی راسل تلاش میکرد. اما در نهایت با ناکامی از موضع خود عقب نشست و رده خود را به لکلرک تقدیم کرد. اما لکلرک نیز برای عبور از راسل ناکام بود.
مکلارن اما دو راننده اصلی خود را به خوبی مدیریت میکرد، پیاستری سرعت خود را افزایش میداد تا به نوریس اجازه دهد تا از راسل جدا شود و بدون وارد شدن به هوای کثیف رهبر مسابقه،راحتتر دور بزند. خودروهای برتر به زودی دریافتند که میتوانند مسابقه را با یک پیت استاپ به پایان برسانند
اما همیلتون تصمیم گرفت در دور 38 برای لاستیکهای هارد نو پیت کند تا در پایان مسابقه در میان 5 رده برتر قرار گیرد. اما این برنامه به این راننده کمکی نکرد و کار خود را در رتبه ششم به پایان رساند.
ریسینگ بولزها نیز پس از انتخاب استراتژی 2 پیت استاپ پس از شکستن خود به خود بال یوکی سونودا و برخورد اسحاق حاجر و جک دوهان از کسب امتیاز باز ماندند. هم تیمی دوهان یعنی پیر گسلی نیز در کنار فراری ها به علت وزن خودروی خود از مسابقه کنار گذاشته شد.
دوستان عزیز نظرتون رو در مورد کیمیا چیه ؟ممنون